GRILLROOM PIZZERIA MADINA

GRILLROOM PIZZERIA MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Madina. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 22:50 Super lekker
6 jun 2022 om 22:28 Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijk eten, voor herhaling vatbaar
6 jun 2022 om 21:32 Snelle en vriendelijke bezorger. Lekker eten, goede kwaliteit en hoeveelheid. We gaan hier zeker nog eens bestellen :)
6 jun 2022 om 21:19 De spaghetti carbonara was smakeloos en klef. Die heb ik na een paar hapjes in de kliko gegooid. Bezorging was snel en goed.
5 jun 2022 om 20:36 De bestelling kwam 35 min te vroeg (1725 Ipv 1800) en Ipv van vijf pizza’s werden er maar vier pizza’s geleverd. Wel twee blikjes drinken ontvangen maar we wilden met zijn vijven eten om 18 u en dat is in het water gevallen.
4 jun 2022 om 23:08 Lekker eten en vriendelijke bezorger. Bezorgtijd was 60 minuten, maar dat is begrijpelijk voor een zaterdag rond etenstijd.
1 jun 2022 om 22:15 Goed verzorgd. 1/2 uur te vroeg bezorgd.
1 jun 2022 om 20:00 Lange wachttijd pfff de rest is zeer goed lekker eten , vriendelijke mensen .
1 jun 2022 om 18:52 Eten was matig niet de kwaliteit die ik gewend ben van Madina Pizza was licht aangebrand en ook niet meer al te warm bij ophalen
31 mei 2022 om 5:45 Supersnel en heerlijk
30 mei 2022 om 10:45 Eten was heerlijk!