GRILLROOM PIZZERIA MADINA

GRILLROOM PIZZERIA MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 866 beoordelingen
6 jun 2021 om 8:23 Na uur gebeld en het was druk, bestelling was nog niet verwerkt. Gooi dan je bezorgservice dicht tot het rustig is. Zeker met kleine kinderen is dit niet fijn. Om 10 voor 8 kwam ons eten eindelijk. Wat als we niet gebeld hadden???
5 jun 2021 om 1:47 Altijd lekker eten
28 mei 2021 om 20:59 Ik kreeg niet helemaal wat ik besteld had. Stokbrood met kruidenboter was ineens “stukjes deeg met kaas” geworden.
24 mei 2021 om 23:06 App gaf 1 uur bezorgtijd, werd dus 25 min. TOP !!!! En weer lekkere shoarma.
23 mei 2021 om 23:45 Fijn dat de pasta ook zonder vlees kan. Pizza was lekker en de pasta ook. Wachttijd was iets langer dan normaal maar het kan druk zijn geweest. Wij zijn de moeilijkste niet wat dat betreft.
17 mei 2021 om 21:12 Eten was op zich perfect alleen frietjes waren koud
9 mei 2021 om 23:03 Via sms kregen we 90 minuten bezorgtijd doorgegeven. Eten kwam toch al na 40 minuten.
8 mei 2021 om 20:20 Na 2uur nog geen bestelling we zijn nog steeds aan het wachten
1 mei 2021 om 19:59 2de keer geen knoflooksaus erbij geleverd. Eten was heerlijk. Besteld 17.20 - App gaf aan 19.05 maar bezorgt om 18.05.
27 apr 2021 om 9:22 Kapsalon besteld was plakkerig en vast smaak was redelijk