MADINA

MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 582 beoordelingen
14 sep 2019 om 20:08 Griekse salade was erg karig, dit noem je geen griekse salade. Het was maar wat groente bij elkaar gegooid en in een bakje gedaan zeer jammer!! Vooral omdat dit 6,50 kost. Pizza was matig beetje droog maar de smaak was goed Bezorging was op tijd
10 sep 2019 om 9:39 Snelle levering
8 sep 2019 om 14:46 Alles was weer zeer goed kwaliteit word steeds beter bezorging was top en snel
28 aug 2019 om 22:03 Biefstuk was goed en lekker
23 aug 2019 om 0:05 Fijne bezorgers en eten altijd goed. En bij mij nog nooit problemen gehad *klopt af*.
17 aug 2019 om 14:51 Frites waren lauw en taai. Dit is de eerste keer dat dit is voorgekomen. Anders altijd fijn en lekker eten
7 aug 2019 om 20:46 Ziek geworden van het eten. Ik en mijn vriend allebei. Blikjes cola al betaald. Waren ze vergeten. 3x voor moeten bellen. De laatste x pakte iemand op die deed alsof die geen Nederlands sprak. SCHANDALIG.
5 aug 2019 om 23:41 De bestelling werd zeer snel geleverd. Het eten zag er goed en verzorgd uit en het smaakte heerlijk. Bestellen doen we zeer zeker vaker
28 jul 2019 om 21:43 Bezorging duurde bijna 2 uur. Belde om te vragen hoe lang het ging duren en er werd niet echt aardig gedaan. De shoarma waren hele kleine stukjes... leek wel op gehakt. Broodjes zaten in het bakje en doordrenkt met oli. Kapsalon te veel kaas !
27 jul 2019 om 20:15 Bezorging duurde langer dan een uur en 3 kwartier. Pizza's waren lauw. Aan de telefoon én aan de deur een lam excuus. Pizza opgegeten, hadden het idee dat we de pizza met doos en al opaten. Hier bestel ik niet meer.
25 jul 2019 om 21:45 Bestelling geplaats via thuisbezorgd Helaas een hele andere bestelling geleverd gekregen ! Dit merkte wij pas op toen de koerier weg was . Helaas is het al meerdere malen gebeurt ( paar x de sausjes vergeten ) dat ze dingen niet goed leveren
25 jul 2019 om 20:06 Het eten was 2 uur te laat gekomen. en het excuus was het was druk. sorry maar zo moeilijk is het niet ... en dan zeggen dat ze om de hoek zijn en nog 30 min w8ten.