MADINA

MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 539 beoordelingen
14 mei 2019 om 21:16 Kipschnitzel had goed gesmaakt,erg snel bezorgd ook,thanks!
13 mei 2019 om 23:05 Prijs/kwaliteitverhouding vindt ik niet goed afgestemd. Best vettig en relatief kleine pizza.
13 mei 2019 om 19:55 Super
11 mei 2019 om 20:33 Dit was de laatste keer dat ik hier bestel. Alweer veels te lang moeten wachten. Geen saus en de pizza zag er niet uit.
6 mei 2019 om 23:02 Sorry hoor Wat een wachttijden bij deze zaak. Eten gewoon koud. En volgens de app zou het maar 40 minuten duren. Ik bestel hier niets meer.
6 mei 2019 om 21:32 Of de pizza lekker was? Welke pizza? Ik heb na 2 uur wachten nog steeds niks ontvangen. Bij de eerste x bellen was er een "computerfout", bij de tweede keer had de bezorger mijn adres overgeslagen. Erg jammer dit, ben heel anders gewend van Madi
6 mei 2019 om 20:18 Gewoon top!
5 mei 2019 om 22:05 Prima in orde, bedankt!!
25 apr 2019 om 10:21 Super heerlijke pizza. Hartelijk bedankt.
5 apr 2019 om 22:47 Volgende keer saus niet vergeten ;)
31 mrt 2019 om 13:37 Eten was prima. Site gaf aan dat bezorger er was, duurde daarna echter nog eens 25 minuten. Zet dan geen tijd op de site. Zo creeer je verwachtingen ...
29 mrt 2019 om 13:17 Super heerlijke pizza. Dankjewel