MADINA

MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 601 beoordelingen
12 nov 2019 om 8:09 Eten was lekker. Niks mis mee. Volgende keer bestel ik weer.
7 nov 2019 om 0:18 1,5 uur moeten wachten op een gewone doordeweekse dag Pizza was door elkaar gegooid
30 okt 2019 om 8:05 De calzone was niet super meer champignons en uien, paprika dan saus of ham. Plus volgens mij was het niet voor gebakken de inhoud
28 okt 2019 om 8:11 Alles weer in orde kwaliteit goed bezorger vriendelijk
27 okt 2019 om 23:02 Bestelde pizza waren flauw van smaak en de bodem was net karton
26 okt 2019 om 20:48 Snelle bezorging en lekkere padta spinazie. Complimenten aan de kok
24 okt 2019 om 9:44 Prima kapsalon. Al zie ik de salade liter erin verwerkt. Bezorging netjes op tijd en altijd vriendelijke bezorger.
21 okt 2019 om 21:36 Lasagne was zwart aan de onderkant en deels aan de bovenkant. Ook hadden we pasta van de chef besteld, je kon kiezen uit garnalen of zeevruchten met spaghetti of penne. Wij hadden garnalen en spaghetti en kregen zeevruchten en penne?
20 okt 2019 om 11:56 Bezorgd zoals afgesproken. Eten ( pizza Taco en puzza salami)smaakte lekker. Pizza Chipolla ietwat flauw.
16 okt 2019 om 17:36 Heerlijk shoarma, lekkere frietjes en salade. Bezorgtijd zoals afgesproken.
14 okt 2019 om 10:02 Verreweg de lekkerste pizza's in Echt.
12 okt 2019 om 19:57 Sneller bezorgd dan aangegeven werd in de sms. En de calzone döner was weer erg lekker, zoals altijd.