GRILLROOM PIZZERIA MADINA

GRILLROOM PIZZERIA MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 943 beoordelingen
23 jan 2022 om 1:17 Was erg lekker en vriendelijk bezorger
14 jan 2022 om 20:13 Spareribs en ze waren dit keer niet oké. Te veel zoete saus en dus te glad om ze überhaupt goed vast te kunnen. Vlees was duidelijk minder, veel snijwerk en weinig knabbelen. Jammer!
9 jan 2022 om 19:43 Alles was dik in orde kwaliteit bezorging alles was goed zo als normaal
8 jan 2022 om 19:36 Supervriendelijke bezorger. Spareribs, zowel zoet als pittig waren heerlijk, frietjes krokant en salade verfrissend. W'll be back
31 dec 2021 om 22:53 Kwaliteit valt zwaar tegen. Om 16.00 besteld voor bezorging om 17.30, en pas om 18.30 afgeleverd.
29 dec 2021 om 21:06 Goede bezorging en goed van smaak. Misschien iets te veel zout.
29 dec 2021 om 20:10 Slecht veel lang gewacht en foute bestelling en slecht verstaan baar aan de telefoon
27 dec 2021 om 22:24 Erg tevreden, 75 minuten bezorgtijd voor 12 heerlijke pizza’s. Goed naar de opmerkingen gekeken.
24 dec 2021 om 19:50 Heerlijke pizza’s gekregen en heel snel bezorgd!
18 dec 2021 om 20:26 Heerlijke pizza's snel en warm thuisbezorgd
11 dec 2021 om 21:22 Eten was voor 18 uur besteld werd om 18.45 geleverd Eten zelf is lekker en goed.
4 dec 2021 om 19:20 Levertijd 1,5 uur Geleverde gerechten komen niet overeen met menu. Bel je op, krijg je te horen, zeker eerste x dat je besteld, want dit doen we altijd zo, dus.. zet t op je menu. Deel van ander gerecht niet geleverd, doen we volgende keer erbij..