UA-2290863-1

MADINA

MADINA 22 jaar horeca ervaring

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 563 beoordelingen
15 jul 2019 om 20:04 We hebben om 17.54 besteld en het eten werd om 19.23 geleverd. Levertijd zou 40 min zijn. NIET DUS! De pizza was taai en had weinig smaak. Het eten was ook niet warm. Was de eerste keer dat we hier besteld hebben maar ook gelijk de laatste keer.
14 jul 2019 om 20:54 Eten kwam een kwartier later dan aangegeven.
14 jul 2019 om 20:32 Eten kwam een half uur later dan aangegeven en was koud. Verder ander broodje bij broodje kipdoner, en deze was helemaal niet lekker. Normaal krijg je er lekker Turks brood bij, nu een taai afbakbroodje.
7 jul 2019 om 20:19 Meer als een uur moeten wachten, resultaat eten bijna koud. Mijn biefstuk in folie was nog enigzins wat warm. De grilschotel v d chef zag er donker uit en niet meer warm...frieten hebben we meteen kunnen weggooien koud.
1 jul 2019 om 20:44 De bezorger wist niet voor wie welke bestelling was. Wilde me friet geven terwijl ik 4 pizza’s had besteld. Hij had 4 pizza’s bij zich maar wist niet welke.Daarover moest hij eerst bellen. Uiteindelijk de pizza’s gekregen. Maar die waren inmiddels lauw
30 jun 2019 om 18:13 Lekkere pizza taco. Helaas de saus iets te zoet. Voor de rest was het top. Verzorger was eerder dan de aangegeven tijd.
27 jun 2019 om 23:41 Zoals altijd alles perfect en lekker. Bezorging was ook weer snel.
26 jun 2019 om 22:39 Vandaag pizza besteld maar de pizzabezorger kwam niet opdagen dit is echt de laatste keer bij madina heb nu mijn lesje geleerd.
26 jun 2019 om 15:46 verkeerde pizza geleverd + extra knoflook niet geleverd
25 jun 2019 om 8:00 Super. Dankjewel
20 jun 2019 om 22:12 Bestelling was lekker goede kwaliteit nette en vriendelijke bezorger kwaliteit van het eten Is net zo goed als in de pizza Ria zelf
19 jun 2019 om 20:01 Lekkere pasta's,lekker stokbrood als bijgerecht,salade ook heerlijk